سامانه انتخاب واحد و اعلام نمرات
ثبت نام در کارگاه آموزشی
به نظر شما کدام مورد در اولویت است؟
    آمار بازدیدکنندگان
بازديدكنندگان آنلاين: 6
تعداد بازديد ماه: 83
تعداد کل یازدیدها: 639,837

شرح خبر
  انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸

دستورالعمل ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ به شرح زیر اعلام می گردد:

دانشجوی گرامی انتخاب واحد از روز شنبه مورخ ۹۸/۱۱/۱۲ طبق برنامه زمان بندی صرفا در سامانه آموزشی
تا تاریخ ۹۸/۱۲/۱۱۸ انجام خواهد شد.

*** این زمان قابل تمدید نبوده و در صورت عدم انتخاب واحد برای این نیمسال مرخصی تحصیلی لحاظ خواهد شد.

رعایت پیش نیاز دروس برعهده دانشجو می باشد و در صورت عدم تأیید اخذ درس بدون رعایت پیش نیاز توسط مدیر گروه و کارشناس آموزش، دانشجو ملزم به حذف آن درس خواهد بود.
از مراجعه حضوری جدا خودداری فرمایید در صورت بروز هر گونه مشکل به سرپرستان آموزش ، مدیران گروه و اساتید مشاور خود در سامانه آموزشی پیام دهید.
اساتید مشاور و مدیران گروه در طول ایام انتخاب واحد در موسسه مستقر خواهند بود.
دانشجو در زمان حذف و اضافه می تواند حداکثر دو درس را اضافه و دو درس را حذف نماید.
ساعت پاسخگویی حضوری واحد آموزش در ایام انتخاب واحد از ۹ صبح تا ساعت ۱۴ بعدازظهر می باشد.

1398/11/11