سامانه انتخاب واحد و اعلام نمرات
ثبت نام در کارگاه آموزشی
به نظر شما کدام مورد در اولویت است؟
    آمار بازدیدکنندگان
بازديدكنندگان آنلاين: 14
تعداد بازديد ماه: 7,401
تعداد کل یازدیدها: 515,286

شرح خبر
  قدردانی رئیس دانشگاه کمیل کردکوی از پاسداران و جانبازان ایران اسلامی دکتر قربان شهریاری در پیامی فرارسیدن سوم و چهارم شعبان سالروز میلاد با سعادت امام حسین (ع) و حضرت اباالفضل العباس (ع) روز پاسدار و جانباز را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی ، در متن پیام دکتر شهریاری آمده است :
گرامیداشت روز پاسدار این حافظان مرزهای شرف و آزادگی و همچنین جانبازان عزیز کشور، الگوی ماندگار صبر و ایثار و ارزشمندترین ذخایر میهن عزیزمان مهم ترین وظیفه همه مردم به ویژه قشر دانشگاهی و فرهیخته کشور است زیرا آسایش، آرامش و اقتدار امروز کشور، مرهون جانفشانی این بزرگرمردان است که در هشت سال دفاع مقدس، با اخلاص و ایمان به خداوند متعال، آزادگی را برای ملت ایران به ارمغان آورند.
امروز نیز پاسداران و حافظان امنیت کشور، استوار و جان بر کف با تاسی از سید و سالار شهیدان، در راه اهداف مقدس نظام مقدس جمهوری اسلامی گام برداشته و خار چشم مستکبرین و دشمنان قسم خورده نظام جمهوری اسلامی ایران همچون آمریکا و
آبادی آن خواهند بود.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و 8 سال دفاع مقدس، اقدام مشمنز کنندهف خصمیمانه و غیر قانونی دولت آمریکه علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را محکوم کرده و روز بزرگ پاسدار و جانباز را به تمامی پاسداران و جانبازان کشور صیمانه تبریک عرض می نمایم.
امید که عزت و کرامت پاسداران و جانبازان عزیز کشورمان و همچنین خدمات شایسته و ارزشمند آنان به انقلاب اسلامی همچنان باشد.

1398/01/24