سامانه انتخاب واحد و اعلام نمرات
ثبت نام در کارگاه آموزشی
به نظر شما کدام مورد در اولویت است؟
    آمار بازدیدکنندگان
بازديدكنندگان آنلاين: 22
تعداد بازديد ماه: 8,411
تعداد کل یازدیدها: 532,183

شرح خبر
  بیانیه روز قدس

«روز قدس یک روز جهانی است. روزی نیست که اختصاص به قدس داشته باشد، روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است»(صحیفه نور،ج۱۰،ص۱۱۳)

در زمانه ای قرار گرفته ایم که روند تحولات منطقه و بیداری امت اسلامی و قدرتمند شدن روزافزون محور مقاومت بیش از هر زمان دیگر عمق نگاه راهبردی امام راحل در نامگذاری روز قدس را مشخص میکند. در زمانه ای که اغلب کشورهای عربی دلسرد و ناامید از شکست های پیاپی در برابر اسرائیل غاصب راه سازش را در پیش گرفتاه بودند امام بزرگوار ما با  برجسته تر کردن خطر صهیونیست ها برای ملت ها، منفورسازی گفتمان سازش در بین ملت های مسلمان، صدور و یادآوری ضرورت وحدت مسلمانان در برابر تهدیدات مشترک جهان اسلامی مسیر جدیدی را پیش پای امت واحده اسلام نهاد.

امروز روز قدس نه تنها یک روز نمادین و مناسبتی که تبدیل به سرمنشا آغاز یک گفتمان برتر و اصیل در حوزه پیشرفت و پیروزی همه ملت های اسلامی در سایه وحدت است و مسلما این روز تنها خلاصه شده در فلسطین نیست، بلکه همه روز تمامی آزادیخواهان و عدالت طلبانی است که بی صبرانه تشنه ریشه کن شدن استکبار جهانی هستند؛ لذا به نظر می رسد توجه به ابعاد بین المللی و سایر مسائل جهان اسلام در راهپیمایی های روز قدس نیز خصوصاً پس از وقوع انقلاب های مردمی ناشی از بیداری اسلامی در خاورمیانه، امری ضروری است.

فلذا بسیج دانشجویی از شما آحاد ملت غیور،  حق طلب و شهید پرور ایران اسلامی دعوت مینماید همچون حلقه های یک زنجیر ناگسستنی با حضور پرخروش و انقلابی خود بار دیگر پیام انزجار خود از همه جهانخوران را به گوش جهانیان برسانید و مرهمی بر دل داغدار امت اسلامی باشید.

پایگاه بسیج دانشجویی کمیل ابن زیاد دانشگاه کمیل کردکوی

1395/04/10